Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Ulusal Oyun ve Oyuncak Yarışması Nihai Değerlendirme Süreci

Prototip Ürünün Hazırlığı

Ön değerlendirmeyi geçen yarışmacılar tasarımlarının prototiplerini üretmeleri gerekmektedir.

Prototip son teslim tarihi:  Prototiplerini posta ile gönderecek yarışmacılar 22 Aralık 2022 Perşembe günü yarışma sekretaryasında olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir.

Prototiplerin gönderileceği adres: Kastamonu Üniversitesi Teknokent Binası Kat 1- Oda no: 116 (Teknoloji Transfer Ofisi) Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 15/11 PK:37150 Kuzeykent / KASTAMONU/ TÜRKİYE

Prototiplerini yanında getirmek isteyen yarışmacılar ise 23 Aralık 2022 tarihinde saat 08:30’a kadar Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Sergi Salonunda bulunan yarışma sekretaryasına teslim etmeleri gerekmektedir.

Nihai Değerlendirme Süreci

Yarışmacıların prototipleri, Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi sergi salonunda sergilenecek ve bu prototipler seçici kurul üyeleri tarafından nihai olarak değerlendirilerek ödül alacak olanlar belirlenecektir.

Poster şablonu: A2 poster şablonu kullanılacak olup fotoblok şeklinde çıktı alınması gerekmektedir.  Şablon için tıklayınız.

Ödül töreni yeri: Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Sezai Karakoç Konferans Salonu

Ödül töreni tarihi ve saati: 23 Aralık 2022 - 16:30