Mindanao Devlet Üniversitesi Heyeti Merkezimizi Ziyaret etti.

Mindanao Devlet Üniversitesi'nin (MSU) Başkanı Atty. Basari D. Mapupuno, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Apasrah Ameena Mapupuno, MSU Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Renato Pacaldo Türkiye'deki akademik işbirliklerini güçlendirmek amacıyla Üniversitemize bir dizi görüşme ve ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Mapupuno, Dr. Mapupuno ve Dr. Pacaldo 25 Aralık 2023 tarihinde Merkezimizi ziyaret ederek, Merkezimiz bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi edindiler. Kendilerine özellikle Ormancılık ihtisas alanında Orman Endüstrisi ile ilgili yürütülen projeler ve Merkezimizin faaliyetleri anlatıldı. Yapılan ziyarette masif ağaç malzemeler ile üretilebilecek ürünler hakkında ortak çalışmalar değerlendirildi.