Merkezimiz, "Eğitici Ahşap Oyuncaklar" dersini alan öğrencileri ağırladı.

Dersin sorumlusu Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aysun ATA AKTÜRK, üniversitemizin farklı bölümlerinden dersini alan öğrencilere eğitici oyuncakların öneminden ve özellikle bu oyuncakları üretirken ahşabın neden seçilmesi gerektiğinden bahsetti. Öğrenciler daha sonra, Merkezimiz ve Orman Fakültesi Orman Endüstri ve İnovasyon Topluluğu (KUOREMİ) rehberliğinde dersin uygulama çalışmasında doğadan toplanan malzemelerden park, hayvanat bahçesi ve oyun alanları oluşturdular. Farklı tasarımların ortaya çıktığı bu etkinlikte öğrenciler farklı bölümlerden derse katılan arkadaşları ile birlikte takım halinde çalıştılar.

Merkezimiz çalışanlarına ve KUOREMİ yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.