CNC Yüzey İşleme Eğitimi

Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Koordinatörlüğü ve Ahşap Araştırma Geliştirme ve İnovasyon Merkezi iş birliği ile “CNC Yüzey İşleme Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Söz konusu eğitim teorik ve uygulama şeklinde Kastamonu Üniversitesi Ahşap Araştırma Geliştirme ve İnovasyon Merkezi tasarım laboratuvarında ve üretim alanlarında gerçekleştirilecektir. Eğitim kapsamında;

-Malzeme Bilgisi

-Tasarım

-CAD-CAM Programları konuları anlatılacak olup CNC Yüzey İşleme uygulamaları yaptırılacaktır.

Katılımcılar 15 kişi ile sınırlandırılmıştır. Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Eğitim, 15 Aralık 2023 saat 09:00 – 12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Aşağıdaki katılım linkine tıklayarak kaydınızı oluşturabilirsiniz.

İletişim: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARAMANOĞLU